Basilisk Liquid Repair System ER7

Basilisk vloeibaar herstelmiddel

Basilisk Liquid Repair System ER7 is een vloeibaar reparatiemiddel voor kleine, smalle scheuren in beton die niet met een mortel kunnen worden afgedicht. Na aanbrengen vormt de vloeistof zich tot een stevige gel die de scheur waterdicht afsluit. De aanwezige bacteriën zetten de gel vervolgens geheel om in kalksteen voor een blijvende afdichting.

Doordat kleine scheuren waterdicht worden afgesloten, neemt de vorstbestendigheid en de duurzaamheid van de constructie aanmerkelijk toe. Bovendien verdicht ER7 poreuze oppervlakken, wat de vorstbestendigheid aanzienlijk verhoogt. Dankzij het behandelen van scheuren en poreuze oppervlakken met ER7 wordt de levensduur van de betonconstructie fors verlengd.

Gebruik Basilisk Liquid Repair System ER7 voor:

  • Parkeergarages
  • Daken, galerijen en balkons
  • Wegen & busbanen
  • Vloeren
  • Poreuze oppervlakken
  • Bescherming tegen mosgroei

Eenvoudig en snel te verwerken

ER7 wordt vloeibaar aangebracht als een tweecomponenten-spuitmengsel. Basilisk Liquid Repair System is gemakkelijk en snel aan te brengen: 1.500 m² per uur is gebruikelijk. Voor scheuren tot 0,4 mm volstaat één behandeling, scheuren tot 0,8 mm vragen twee tot drie applicaties. Nadat het overtollig materiaal verwijderd is kan het desbetreffende oppervlak weer in gebruik genomen worden.

DOWNLOAD BROCHURE

Video

Heeft u vragen over één van onze producten
of wilt u een offerte aanvragen?

neem contact met ons op